#htmlcaption_0#htmlcaption_1#htmlcaption_2#htmlcaption_3#htmlcaption_4#htmlcaption_5#htmlcaption_6#htmlcaption_7#htmlcaption_8#htmlcaption_9#htmlcaption_10#htmlcaption_11#htmlcaption_12#htmlcaption_13#htmlcaption_14#htmlcaption_15#htmlcaption_16

Karitatív csoport

A mai világban sokszor a stabilnak látott dolgok is meginognak – biztosnak látszó munkahelyek megszűnnek, kiváló egészségi állapotok hirtelen megromlanak, a hitelek törlesztő részlete a duplájára nő – és a szükség máris jelen van.

Jézus arra biztat bennünket, hogy ismerjük fel a körülöttünk élők életében ezeket a szükségeket, és ha van lehetőségünk, akkor segítsünk rajtuk.

Gyülekezetünk tagjainak a szívében ott ég ez a segíteni akarás, így a rendszeresen megtartott célgyűjtésből tartós élelmiszereket, a téli időszakban tüzelőt vásárolunk a rászorulóknak. Gyakran szervezünk ruhaosztást, ahol a közösségünk tagjai által hozott, és egyéb forrásokból beszerzett használt, de tiszta és jó minőségű ruhákból válogathatnak a szükségben lévők.

A karitatív csoportnak a szeretetszolgálattal és adományosztással együtt célja az evangélium hirdetése, mert hisszük, hogy tartós megoldást csak Jézus Krisztus tud hozni a rászorultak életébe.

Copyright 2011-2014 © Kármel Pünkösdi Gyülekezet