#htmlcaption_0#htmlcaption_1#htmlcaption_2#htmlcaption_3#htmlcaption_4#htmlcaption_5#htmlcaption_6#htmlcaption_7#htmlcaption_8#htmlcaption_9#htmlcaption_10#htmlcaption_11#htmlcaption_12#htmlcaption_13#htmlcaption_14#htmlcaption_15#htmlcaption_16

Közbenjáró csoport

Látásunk szerint a közbenjárásnak nagyon fontos szerepe van abban, hogy a hívők egészséges, fejlődőképes, győztes életet éljenek, valamint, hogy a gyülekezet megfelelő védelem alatt, Istentől kapott bölcsességben, vezetésben járhasson.

Rendszeresen imádkozunk a presbitérium tagjaiért, hogy Istentől kapott látást elvéve vezessék a gyülekezetet. Imádkozunk a különböző szolgálati ágak vezetőiért, hogy az általuk vezetett csoportban Isten tökéletes akarata valósulhasson meg. Imádkozunk az egész gyülekezetért, a szolgálattevőkért, családokért, betegekért, hogy változások, szabadulások, gyógyulások történjenek életükben, és a szükségeik kerüljenek betöltésre.

Ha bánat, betegség, fájdalom gyötör, vagy lelki megerősítésre, bátorításra van szükséged, akár magad vagy ismerősöd részére, kérlek, keress meg bennünket, és mi odaállunk Isten elé a szükségeidért. Így megvalósul az, amit az Igében így olvasunk: „Egymás terhét hordozzátok...”.

A közbenjáró imacsoport péntekenként 19.00 órától 21.00 óráig imádkozik együtt a gyülekezet ebédlőjében, ahova várunk téged is sok szeretettel.


Copyright 2011-2014 © Kármel Pünkösdi Gyülekezet