#htmlcaption_0#htmlcaption_1#htmlcaption_2#htmlcaption_3#htmlcaption_4#htmlcaption_5#htmlcaption_6#htmlcaption_7#htmlcaption_8#htmlcaption_9#htmlcaption_10#htmlcaption_11#htmlcaption_12#htmlcaption_13#htmlcaption_14#htmlcaption_15#htmlcaption_16

Üzenet

Üzenet

Megosztás: 

Mindenható Isten


Nagymamámnak kétoldali csípőprotézise van, kb. 10 éve ágyban fekszik, mert már nem tudják a protézist többször felújítani. Anyukám most vár csípő protézis beültetésre. Nagy fájdalmai vannak.
tovább »

Elvégeztetett


Augusztusban, egy hétfői napon történt: Reggel, ébredéskor, még semmi bajom nem volt, de a reggeli után egyre erősebb rosszullét lett úrrá rajtam.
tovább »

Isten a mi szabadítónk!


Szeretném veletek megosztani, hogyan szabadultam meg a cigaretta fogságából.
tovább »

Amikor a Szent Szellem szól


Egy tavaszi napon indultam munkába, vártam a buszt a megállóban. Az utcánkban lakik egy 60-as nénike, akivel már többször találkoztam, beszélgettünk. Kiderült, hogy hívő és minden vasárnap ő is gyülibe jár.
tovább »

Mindent neki köszönhetek!


Gyógyulásom: 1992-ben történt: nem éreztem jól magam, ezért beutaltak a kórházba kivizsgálásra. Kiderült, hogy rosszindulatú daganat van a testemben.
tovább »

Az Úr kegyelmes


„Mert nem az én gondolataim a ti gondolataitok, és nem a ti utaitok az én utaim. így szól az Úr!”
tovább »

Biblia


A világ egyik legérdekesebb könyve. Egy olyan könyv, ami iránt az emberek nem semlegesek. Vagy utálják, vagy a világ leg­fontosabb könyvének gondolják, kri­ti­zál­ják vagy a kedvenc könyvüknek mond­ják..., valamilyen módon véleményt nyil­­v­ánítanak róla. Azt szokták mondani, hogy a Bibliát leg­alább egy­szer min­den­ki­nek el kellene olvasnia az életben. Vannak emberek, akik meg is teszik, de nem biztos, hogy értik is, amit olvasnak... Miért van ez? Miért ennyire különleges? Miért ennyire megosztó? Miért kelt ennyi feszültséget? Miért támadják, és miért védik? Miért, miért, miért...
tovább »

Van kiút


Tavaly ősszel kezdtem a gyülekezetbe járni. Nagyon örülök, hogy viszonylag rövid idő után egy számomra fontos bizonyságról számolhatok be.
tovább »

Gyógyulás…


Jedlicska Istvánné vagyok. A férjemmel 4 gyermeket nevelünk. 12 éves koromban szívműtéten estem át, melynek következtében nagy mennyiségű vért kaptam, amely sajnos Hepatitis-c vírussal volt fertőzve.
tovább »

A szeretet


Az utóbbi időben sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mit jelent szeretni másokat. Ilyenkor elém jön az az ige az 1korintus 13-ból, hogy a szeretet…
tovább »

Kérésen felüli áldás


Jelenlegi, főállású munkahelyemen augusztus végéig maradhatok. Nem akartam a munkakeresést az utolsó pillanatra hagyni, ezért egy évvel hamarabb elkezdtem álláshirdetésekre jelentkezni.
tovább »

Bizonyság Isten gyógyító kegyelméről


Lányunk, Mikes Nóra egy vasárnap délután gyomorszájtájéki fájdalmat érzett, ami másnapra erősödött. A köhögés is fájdalmat okozott neki, szinte nem is tudott mély lélegzetet venni. Délután megvizsgálta a gyermekorvos, és rögtön továbbküldött minket a kerepestarcsai kórházba vakbélgyulladás gyanújával. Nóri a hosszadalmas várakozás alatt sajnos egyre rosszabbul érezte magát.
tovább »

Hit-, és erkölcstan oktatás


Baptista és Pünkösdi közös hit-, és erkölcstan oktatás
tovább »

Isten megmentett minket a CO-mérgezéstől


Tóth-Bálint Márta vagyok, Ferivel, a férjemmel neveljük két kislányunkat, Dorkát és Rékát.
tovább »

Tóth Gábor bizonyságtétele


Tóth Gábor megtérésének története
tovább »
Copyright 2011-2014 © Kármel Pünkösdi Gyülekezet