#htmlcaption_0#htmlcaption_1#htmlcaption_2#htmlcaption_3#htmlcaption_4#htmlcaption_5#htmlcaption_6#htmlcaption_7#htmlcaption_8#htmlcaption_9#htmlcaption_10#htmlcaption_11#htmlcaption_12#htmlcaption_13#htmlcaption_14#htmlcaption_15#htmlcaption_16

Üzenet

Megosztás: 

Gyógyulás…

Jedlicska Istvánné vagyok. A férjemmel 4 gyermeket nevelünk. 12 éves koromban szívműtéten estem át, melynek következtében nagy mennyiségű vért kaptam, amely sajnos Hepatitis-c vírussal volt fertőzve.

13 éve a megtérésem előtt átestem egy kezelésen, mely sok kudarccal, fájdalommal és sajnos sikertelenséggel végződött. Isten 3 éve vált a mindennapjaim részévé, és éreztem meg az Ő valós jelenlétét. 1 évvel ezelőtt az orvosom 1850000 db/ml vírust számlált a véremben. Ez indokolt egy újabb kezelést, mert igen súlyos állapotba kerültem. Egy 10 hónapos gyógyszeres és injekciós terápiába kezdtem. A kezelés alatt végig – a sok mellékhatások ellenére is – hittem, hogy ez a gyógyulási folyamat teljesen más mint a 12 évvel ezelőtti, mert nem vagyok egyedül, és Isten jót készít a számomra. Már a terápia 12. hetében NULLA volt a vírusszámlálásom eredménye, mely hihetetlen boldogsággal és hálával töltött el. Az én Mennyei Atyám győzedelmeskedett a testemet fogva tartó betegség felett ! Ezzel esélyt adva arra, hogy felneveljem a gyermekeimet, és ne a halálfélelem legyen a mindennapjaim része!

Dicsőség legyen érte Istennek!

Mindenható Isten


Nagymamámnak kétoldali csípőprotézise van, kb. 10 éve ágyban fekszik, mert már nem tudják a protézist többször felújítani. Anyukám most vár csípő protézis beültetésre. Nagy fájdalmai vannak.
tovább »

Elvégeztetett


Augusztusban, egy hétfői napon történt: Reggel, ébredéskor, még semmi bajom nem volt, de a reggeli után egyre erősebb rosszullét lett úrrá rajtam.
tovább »

Isten a mi szabadítónk!


Szeretném veletek megosztani, hogyan szabadultam meg a cigaretta fogságából.
tovább »

Amikor a Szent Szellem szól


Egy tavaszi napon indultam munkába, vártam a buszt a megállóban. Az utcánkban lakik egy 60-as nénike, akivel már többször találkoztam, beszélgettünk. Kiderült, hogy hívő és minden vasárnap ő is gyülibe jár.
tovább »
Copyright 2011-2014 © Kármel Pünkösdi Gyülekezet