#htmlcaption_0#htmlcaption_1#htmlcaption_2#htmlcaption_3#htmlcaption_4#htmlcaption_5#htmlcaption_6#htmlcaption_7#htmlcaption_8#htmlcaption_9#htmlcaption_10#htmlcaption_11#htmlcaption_12#htmlcaption_13#htmlcaption_14#htmlcaption_15#htmlcaption_16

Üzenet

Megosztás: 

Mindent neki köszönhetek!

Gyógyulásom: 1992-ben történt: nem éreztem jól magam, ezért beutaltak a kórházba kivizsgálásra. Kiderült, hogy rosszindulatú daganat van a testemben.

Nagyon előrehaladott volt a betegségem, az orvosok azt mondták, hogy kb. három hónapom van még hátra.

Az egyik fiam akkor már az Úrral járt, imádkozott értem. Azt mondta, hogy Isten szólt hozzá és azt üzente nekem: ne féljek, minden sikerülni fog, életben maradok, mert még sok dolgom lesz itt a földön. Minden úgy történ, ahogy az Úr mondta. Megműtöttek, majd sugárkezelést kaptam. Először 1 hónap múlva rendeltek vissza kontrollra, majd 3 hónap múlva, utána 6 hónap múlva és 1 év elteltével. Minden egyes vizsgálati eredményem negatív volt. Az orvosok 1992. év csodájaként emlegettek, az 5. év elteltével pedig teljesen gyógyultnak nyilvánítottak.

Isten meggyógyított, de én akkor még ezt nem értettem, mert nem ismertem Őt.

Miután megtérem, akkor értettem meg, hogy Isten már akkor is vigyáz ránk, amikor mi még nem ismerjük és nála mindennek rendelt ideje van, a megtérésnek is.

Megtérésem: Az 1999-es évet majdnem teljes egészében kórházban töltöttem, betegség miatt. Szenvedtem, tehetetlen és magányos voltam. Pereltem Istennel, hogy miért tartott meg, de Ő csak hallgatott. Mondtam Istennek, ha azt akarod, hogy tovább éljek, adj nekem másfajta életet, mert ebből elegem van.

Három hónap alatt meg is kaptam! Egy ismerősöm elhívott egy keresztény színdarabra, utána a gyülekezetbe egy összejövetelre, Alfára. Itt nagyon sokat tanultam az Úrról, jól éreztem magam és már nem voltam egyedül, nem éreztem elveszettnek magam, megnyugodtam. Sokat imádkoztak értem, a gyógyulásomért és Isten meg is gyógyított. Jézus eljött hozzám és az életem része lett, minden nap beszélgettünk. Ma már tudom, mindegy, hogy jól vagy rosszul alakulnak a dolgaim, Rá mindig szükségem van, számíthatok rá, mert Ő a legjobb barát.

Építkezésem: Nem volt saját otthonom, pedig nagyon szerettem volna. Folyamatosan imádkoztam érte és Istentől kaptam egy igét: Józsué 1,3-9 „Nektek adok minden helyet, ahová léptek, ahogyan megígértem Mózesnek… Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az Úr, mindenütt, amerre csak jársz.”

Megvallottam az igét, és hittel elkezdtem megcselekedni. Egyik éjszaka Isten megint szólt hozzám és mondta, hogy keressek egy ügyvédet, aki segíteni fog. Sok keresgélés után találtam egy keresztyén ügyvédet, akihez Isten szólt a találkozásunk után, hogy legyen a segítségemre, mert Ő kiáll az ügy mellett és támogatja.

Senki nem hitte, hogy sikerülhet. Azt mondták, hogy ez így nem működik, és nagyon sokba fog kerülni, nincs rá anyagi fedezetem, ez lehetetlen. De ők nem tudták, hogy Istennek semmi sem lehetetlen. Elkezdtem az építkezést. Amikor nehézségem támadt, akár anyagilag, akár fizikailag, midig küldött az Úr segítséget. Végül elkészült és olyan lett, mint amit mindig is szerettem volna. Megkaptam az engedélyeket is és a földhivatalnál is bejegyzésre került. Dicsőség Istennek, hogy mindent megadott, amit megígért. Ha hitünk van és bízunk benne, minden lehetséges.

Munkahelyet kértem: Miután megtértem, már nem éreztem jól magam a munkahelyemen, nem láttam értelmét annak, amit csinálok. Elkezdtem imádkozni az Úrhoz, hogy rendeljen ki egy olyan munkahelyet, ahol őt tudom szolgálni, hasznos és értelmes módon. Választ is kaptam, mert kórházba kerültem két hétre, ahol megláttam, hogy az idős emberek mennyire kiszolgáltatottak. Egyik testvérnő látogatása során prófétált nekem: az idősgondozás lesz a szolgálatom. Nagyon meglepődtem ezen, mert még a vér látványától is rosszul voltam. Majd egy igehirdetésen keresztül is ugyanezt kaptam Istentől. Ezek után elvégeztem egy idősgondozói tanfolyamot. A munkahelyemen heccelődve kérdezték, mikor lesz másik munkahelyem. Válaszul mondtam egy időpontot, és azon a napon valóban kaptam egy idősgondozó otthonból telefonhívást. Interjúra hívtak. Két hét próbaidő után, a főnővér megjegyezte, hogy úgy dolgozom, mintha mindig is ezzel foglalkoztam volna. Dicsőség Istennek, mert ezt csak Neki köszönhetem! Megkaptam az állást. Hamar beilleszkedtem, a munkatársak befogadtak. Ez 10 éve történt. Sokat imádkozom a gondozottakért, hogy megtérjenek. Hálás vagyok Istennek ezért a munkahelyért, és képessé tett erre a feladatra.

Az Úr gondoskodása: A közelmúltban ismét beteg lettem, teljesen elment az erőm, amit nem akartam elfogadni, mert Jézus sebeiben meggyógyultam, de mégis kórházba kerültem. Kiderült, hogy az epevezetékemben egy kő elzáródást okozott. Szétrobbantották a követ és egy tágító gyűrűt helyeztek az epevezetékbe. Későbbi műtétet is kilátásba helyeztek a szűkület megszüntetésére. A kórházból hazatérve nagy fájdalmaim voltak. Már nem bírtam, ezért összeállítottam egy megvallást és ezt minden nap hittel elmondtam: „Én győztes vagyok! Én Isten fia vagyok! Újjászülettem. Legyőzöttből uralmi helyzetbe kerültem. Isten oldalán állok. Ha Isten velem, akkor ki lehet ellenem. Én üldözöm az ellenségemet.  Addig üldözöm, amíg le nem győzöm. A betegség nem uralkodhat rajtam, mert én uralkodom a testi állapotom felett Jézus nevében! Az én pozícióm hatalmi pozíció. Ámen!” Az imacsoportban és a házicsoportban is imádkoztak értem.

Majd megint műtét következett, mert a beültetett szűkítő gyűrű nem működött megfelelően. A vizsgálatok rákos megbetegedésre utaltak, ezért szövettanra küldtek mintákat. Az eredményeim ennek ellenére negatívak lettek. Dicsőség Istennek! Pár hét múlva olyan magas lázam lett, hogy eszméletemet vesztettem. Isten úgy rendezte, hogy a fiam éppen látogatóban volt nálam, így gyorsan be tudott vinni a kórházba. Az intenzív osztályról éppen akkor került ki valaki, akinek a helyét megkaphattam. A műtő is éppen felszabadult, mert valaki visszamondott egy beavatkozást. Én nem tudtam akkor róla, de Isten mindent időben elrendezett!

Dicsőség neki, azóta teljesen gyógyult vagyok és az erőm is visszatért! Mindent neki köszönhetek!

Antalné Erzsi

Mindenható Isten


Nagymamámnak kétoldali csípőprotézise van, kb. 10 éve ágyban fekszik, mert már nem tudják a protézist többször felújítani. Anyukám most vár csípő protézis beültetésre. Nagy fájdalmai vannak.
tovább »

Elvégeztetett


Augusztusban, egy hétfői napon történt: Reggel, ébredéskor, még semmi bajom nem volt, de a reggeli után egyre erősebb rosszullét lett úrrá rajtam.
tovább »

Isten a mi szabadítónk!


Szeretném veletek megosztani, hogyan szabadultam meg a cigaretta fogságából.
tovább »

Amikor a Szent Szellem szól


Egy tavaszi napon indultam munkába, vártam a buszt a megállóban. Az utcánkban lakik egy 60-as nénike, akivel már többször találkoztam, beszélgettünk. Kiderült, hogy hívő és minden vasárnap ő is gyülibe jár.
tovább »
Copyright 2011-2014 © Kármel Pünkösdi Gyülekezet