#htmlcaption_0#htmlcaption_1#htmlcaption_2#htmlcaption_3#htmlcaption_4#htmlcaption_5#htmlcaption_6#htmlcaption_7#htmlcaption_8#htmlcaption_9#htmlcaption_10#htmlcaption_11#htmlcaption_12#htmlcaption_13#htmlcaption_14#htmlcaption_15#htmlcaption_16

Üzenet

Megosztás: 

Amikor a Szent Szellem szól

Egy tavaszi napon indultam munkába, vártam a buszt a megállóban. Az utcánkban lakik egy 60-as nénike, akivel már többször találkoztam, beszélgettünk. Kiderült, hogy hívő és minden vasárnap ő is gyülibe jár.

Üdvözöltük egymást, felszálltunk a buszra, amikor is egy (akkor még) megmagyarázhatatlan belső hang szólt hozzám: „Kérdezd meg, hogy szüksége van-e valami segítségre!”

Én meg persze egyből elhárítottam, mondván, nem fogom kínos helyzetbe hozni magam itt a buszon. Mit fog gondolni? Meg különben is, sietek dolgozni.

2 nap múlva megismétlődött az egész, és ugyanúgy visszautasítottam, de most egy nagyon jó kifogást találtam, bízva abban, hogy úgysem történik meg. Azt találtam ki, hogyha holnap is találkozom vele, akkor megkérdezem. Bele is nyugodtam, mert hittem, hogy ekkora „véletlen” úgysem fog történni.

Eljött a másnap, nem is gondoltam az egészre, vártam a buszt, és mit ad Isten, egyszer csak látom a nénikét közeledni a megállóhoz. Hova bújjak? Elmosolyodtam, és tudtam, hogy nincs visszaút. Köszöntünk, és minden bátorságom összeszedve, udvariasan megkérdeztem, hogy szüksége van-e valami segítségre. Rám nézett, és láthatóan fellélegzett, majd a következőt mondta: „Köszönöm, hogy megkérdezted, mert már én is meg akartalak kérni egy kis segítségre, csak nem mertem.” Egy pillanat alatt összeállt a kép.

Véletlenek nincsenek, és ha érzed azt a „furcsa” belső hangot, akkor kövesd!

Minden elő van készítve a te jó cselekedetedre.

A következő hétvégén el is mentem, levágtam a félméteres füvet a kertjében, kicseréltem a csapot a fürdőben, és  a szívem megtelt boldogsággal. 

Mindenható Isten


Nagymamámnak kétoldali csípőprotézise van, kb. 10 éve ágyban fekszik, mert már nem tudják a protézist többször felújítani. Anyukám most vár csípő protézis beültetésre. Nagy fájdalmai vannak.
tovább »

Elvégeztetett


Augusztusban, egy hétfői napon történt: Reggel, ébredéskor, még semmi bajom nem volt, de a reggeli után egyre erősebb rosszullét lett úrrá rajtam.
tovább »

Isten a mi szabadítónk!


Szeretném veletek megosztani, hogyan szabadultam meg a cigaretta fogságából.
tovább »

Mindent neki köszönhetek!


Gyógyulásom: 1992-ben történt: nem éreztem jól magam, ezért beutaltak a kórházba kivizsgálásra. Kiderült, hogy rosszindulatú daganat van a testemben.
tovább »
Copyright 2011-2014 © Kármel Pünkösdi Gyülekezet