#htmlcaption_0#htmlcaption_1#htmlcaption_2#htmlcaption_3#htmlcaption_4#htmlcaption_5#htmlcaption_6#htmlcaption_7#htmlcaption_8#htmlcaption_9#htmlcaption_10#htmlcaption_11#htmlcaption_12#htmlcaption_13#htmlcaption_14#htmlcaption_15#htmlcaption_16

Üzenet

Megosztás: 

Isten a mi szabadítónk!

Szeretném veletek megosztani, hogyan szabadultam meg a cigaretta fogságából.

Sajnos 43 évig dohányoztam. Hiába próbálkoztam leszokni róla, többszöri nekifutásra sem sikerült. Az én erőm ehhez kevésnek bizonyult. 2008-ban kapcsolatba kerültem a Kármel Gyülekezettel a lányom és a vejem által. Elkezdtem velük járni az Istentiszteletekre. Alig vártam, hogy vége legyen az alkalomnak, máris elbújtam az autók mögé és rágyújtottam egy cigarettára. Ez több alkalommal megismétlődött.

Kezdtem érezni valami szégyent, mert ott senki sem dohányzott. Egy alkalommal, segítséget kértem, hogy imádkozzanak értem, mert meg akarok szabadulni a dohányzástól. Egy reggel arra ébredtem, hogy egy hang szól hozzám:'' kövesd az angyalokat,,! Természetesen nem értettem, mi is ez. Reggel volt még két darab cigarettám, amit a fiammal elszívtunk. Készültem átmenni a boltba, és ahogy nyúltam a táskáért, ismét hallottam egy hangot "- ne vegyél cigarettát!,, Engedelmeskedve Istennek soha többé nem vettem cigarettát. Igaz, három nap múlva még megkisértett a tulajdon kívánságom, és keresgélni kezdtem táskákban, zsebekben, de nem találtam. Az Úr teljesen megszabadított, megtértem és dicsőítem Őt, mert Ő tett szabaddá!

Ez 2008-ban történt, akkor voltam 58 éves. Boldog vagyok , mert kapcsolatom van Jézus Krisztussal, Ő az én szabadítóm, mert akit Ő megszabadít, az valósággal szabad!

Mindenható Isten


Nagymamámnak kétoldali csípőprotézise van, kb. 10 éve ágyban fekszik, mert már nem tudják a protézist többször felújítani. Anyukám most vár csípő protézis beültetésre. Nagy fájdalmai vannak.
tovább »

Elvégeztetett


Augusztusban, egy hétfői napon történt: Reggel, ébredéskor, még semmi bajom nem volt, de a reggeli után egyre erősebb rosszullét lett úrrá rajtam.
tovább »

Amikor a Szent Szellem szól


Egy tavaszi napon indultam munkába, vártam a buszt a megállóban. Az utcánkban lakik egy 60-as nénike, akivel már többször találkoztam, beszélgettünk. Kiderült, hogy hívő és minden vasárnap ő is gyülibe jár.
tovább »

Mindent neki köszönhetek!


Gyógyulásom: 1992-ben történt: nem éreztem jól magam, ezért beutaltak a kórházba kivizsgálásra. Kiderült, hogy rosszindulatú daganat van a testemben.
tovább »
Copyright 2011-2014 © Kármel Pünkösdi Gyülekezet