#htmlcaption_0#htmlcaption_1#htmlcaption_2#htmlcaption_3#htmlcaption_4#htmlcaption_5#htmlcaption_6#htmlcaption_7#htmlcaption_8#htmlcaption_9#htmlcaption_10#htmlcaption_11#htmlcaption_12#htmlcaption_13#htmlcaption_14#htmlcaption_15#htmlcaption_16

Üzenet

Megosztás: 

Mindenható Isten

Nagymamámnak kétoldali csípőprotézise van, kb. 10 éve ágyban fekszik, mert már nem tudják a protézist többször felújítani. Anyukám most vár csípő protézis beültetésre. Nagy fájdalmai vannak.

Nekem tizenéves koromban kezdett el fájni a csípő izületem, amikor azt mondták, hogy semmilyen hajlékonysági gyakorlatot nem végezhetek. Amikor terhes lettem a második gyermekemmel, akkor nagyon erős fájdalmaim lettek, és elmentem ahhoz az orvoshoz, aki a nagymamámat műtötte. Megröntgenezett, és közölte, hogy ugyanaz a problémám, mint a nagymamámnak, nem fejlődött ki az izületi vápa, így nincs ami miatt a csípő csontom a helyén maradjon. Csak az izmok tartják a helyén a csontot. Nem sportolhatok, csak úszni, kerékpározni és lovagolni lehet, de ha ezeket abba hagyom, akkor tolószék, mert még túl fiatal vagyok a protézishez. És valóban, ha egy-két hétig nem ültem lóra, még feküdni sem tudtam, annyira fájt a csípőm.

A másik ilyen problémám, ami szintén generációkon keresztül kísérte a családot, az a menstruációs görcsök. Nagyon erős fájdalmam volt, sokszor elájultam a fájdalomtól. Minden hónapban egy nap kiesett az életemből, mert ha nem is ájultam el, a fájdalomtól csak feküdtem és nem tudtam semmit sem csinálni. Anyukám azzal nyugtatott, hogy ne izguljak, neki is ennyire erős fájdalmai voltak. Több orvosnál is jártam, de mindenki azt monda, hogy hiszti, volt, aki pszihológushoz küldött. Én el is hittem, hogy csak nem bírom a fájdalmat, mindaddig, amíg meg nem szültem a gyerekeimet. Akkor azt mondtam, hogy bármennyi gyereket megszülök, mert inkább a szülés, mint egy menstruáció. Ekkor kezdtem kételkedni abban, hogy valóban hiszti-e.

Kb. fél éve megelégeltem a fájdalmakat, és egy barátnőmhöz fordultam segítségért, valamint a házi csoportunkban is szóltam pár embernek. Megkértem őket, hogy segítsenek imádkozni, mert amikor ájultan fekszem az ágyban, akkor nem tudok imádkozni.

A menstruációs görcsök az első alkalommal teljesen eltűntek. Ez volt életem első olyan hónapja, amikor nem éreztem fájdalmat. A következő hónapban megpróbált újra, de rögtön hívtam telefonon a csapatot, és elkezdtek imádkozni, azzal együtt a fájdalom is megszűnt. Azóta észre sem veszem ezeket a napokat.

A csípő izületem sem fájt azóta, pedig volt, hogy egy teljes hónapig nem ültem lóra. Nem ugrik ki a csípőm a helyéről, és teljesen rendben vagyok. Tudok futni, ugrálni, visszanyertem a fiatalságomat. Bár nem röntgeneztettem meg, de úgy érzem, hogy kifejlődött az izületi vápám.

Sokszor van úgy, hogy az ember amibe bele született, arra azt mondja, hogy ez van, és hozzá szokik, nem jut eszünkbe az, hogy Isten MINDENHATÓ, hogy neki MINDENRE van hatalma. Pedig neki valóban mindenre van hatalma. Még arra is van, hogy a generációs átkokat/fájdalmakat megtörje.

Elvégeztetett


Augusztusban, egy hétfői napon történt: Reggel, ébredéskor, még semmi bajom nem volt, de a reggeli után egyre erősebb rosszullét lett úrrá rajtam.
tovább »

Isten a mi szabadítónk!


Szeretném veletek megosztani, hogyan szabadultam meg a cigaretta fogságából.
tovább »

Amikor a Szent Szellem szól


Egy tavaszi napon indultam munkába, vártam a buszt a megállóban. Az utcánkban lakik egy 60-as nénike, akivel már többször találkoztam, beszélgettünk. Kiderült, hogy hívő és minden vasárnap ő is gyülibe jár.
tovább »

Mindent neki köszönhetek!


Gyógyulásom: 1992-ben történt: nem éreztem jól magam, ezért beutaltak a kórházba kivizsgálásra. Kiderült, hogy rosszindulatú daganat van a testemben.
tovább »
Copyright 2011-2014 © Kármel Pünkösdi Gyülekezet