#htmlcaption_0#htmlcaption_1#htmlcaption_2#htmlcaption_3#htmlcaption_4#htmlcaption_5#htmlcaption_6#htmlcaption_7#htmlcaption_8#htmlcaption_9#htmlcaption_10#htmlcaption_11#htmlcaption_12#htmlcaption_13#htmlcaption_14#htmlcaption_15#htmlcaption_16

Üzenet

Megosztás: 

Tóth Gábor bizonyságtétele

Tóth Gábor megtérésének története

1953-ban születtem egy kilenc gyermekes keresztyén család hatodik gyermekeként. 18 éves koromban a keresztyén nevelés ellenére hátat fordítottam Istennek, züllött, bűnös életet kezdtem élni. 30 éves voltam, amikor összeházasodtunk a feleségemmel, Annamarival. Első gyermekünk, Dalma mindössze 6,5 hónapra született meg kevesebb, mint egy kilóval. Az orvosok nem sok jóval biztattak minket, de Isten úgy döntött, hogy legyen egészséges, nőjön fel. Így is történt, Dalma ma már egy boldog feleség.

Első kislányuk születését követően nehéz időszak következett az életünkben; terhességek, vetélések, fejlődési rendellenességgel született gyermek, aki mindössze egy hétig élt. Az ő halálakor döbbentem rá, hogy vannak olyan dolgok, amelyekben nem én döntök, meghaladják a képességeimet és hatókörömet. E felismerést követően kezdtem keresni az élet-halál Urát.

1991 májusában odáig jutottam, hogy viselt dolgaim hatalmas teherként nehezedtek rám. Ekkor – egyik este – megvallottam a bűneimet Jézusnak, aki azonnal levett minden terhet rólam, és teljesen szabaddá tett. Dicsőség ezért Neki! Másnap feleségem is újjászületett – ő is befogadta a szívébe Jézus Krisztust személyes megváltójaként.

Így csatlakoztunk a gyülekezethet, amely nem sokkal ezután vette fel a Kármel nevet. Azóta ebben a gyülekezetben szolgálunk és naponta megtapasztaljuk Isten kegyelmét és szeretetét az életünkben. 

Mindenható Isten


Nagymamámnak kétoldali csípőprotézise van, kb. 10 éve ágyban fekszik, mert már nem tudják a protézist többször felújítani. Anyukám most vár csípő protézis beültetésre. Nagy fájdalmai vannak.
tovább »

Elvégeztetett


Augusztusban, egy hétfői napon történt: Reggel, ébredéskor, még semmi bajom nem volt, de a reggeli után egyre erősebb rosszullét lett úrrá rajtam.
tovább »

Isten a mi szabadítónk!


Szeretném veletek megosztani, hogyan szabadultam meg a cigaretta fogságából.
tovább »

Amikor a Szent Szellem szól


Egy tavaszi napon indultam munkába, vártam a buszt a megállóban. Az utcánkban lakik egy 60-as nénike, akivel már többször találkoztam, beszélgettünk. Kiderült, hogy hívő és minden vasárnap ő is gyülibe jár.
tovább »
Copyright 2011-2014 © Kármel Pünkösdi Gyülekezet