#htmlcaption_0#htmlcaption_1#htmlcaption_2#htmlcaption_3#htmlcaption_4#htmlcaption_5#htmlcaption_6#htmlcaption_7#htmlcaption_8#htmlcaption_9#htmlcaption_10#htmlcaption_11#htmlcaption_12#htmlcaption_13#htmlcaption_14#htmlcaption_15#htmlcaption_16

Vezetők bemutatása

Novák Géza

"És Ő adott némelyeket apostolokul, némelyeket prófétákul, némelyeket evangyélistákul, némelyeket pedig pásztorokul és tanítókul:
A szentek tökéletesbbítése czéljából szolgálat munkájára, a Krisztus testének építésére”

1969-ben születtem, közlekedésmérnök és tanár vagyok.

1991-ben tértem meg, nem keresztyén háttérből, és ahogyan közeledtem Isten felé, egyből részesültem az Ő ajándékaiban. Isten megszabadított több terhem alól és megajándékozott először egy feleséggel Etivel, majd csodálatos gyermekekkel, akik szintén velünk járnak az Úr útján. Elhívásunk, a fenti igéből és a missziós parancsból ered. Hisszük, hogy a szolgálat, az elhívás nemcsak egyénekre, hanem társakra, családokra is vonatkozik.
Az Úrért való cselekvés mindig fontos és központi kérdés volt számunkra, ifjú hívőként is kerestük a helyünket, több szolgálati területen is munkálkodtunk. 2007-ben csatlakoztunk a Kármel gyülekezethez, ahol otthonra találtunk. Jelenleg több területen – például házicsoportban, "előszoba" alkalmakon, gyermekmunkában – is szolgálunk, és hisszük, hogy betöltjük Jézus parancsát: "Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket” 

 


 

Víg János

1971-ben születtem. Jelenleg Maglódon lakom Csillával, a feleségemmel, 9 éves fiunkkal és 4 éves kislányunkkal. Foglalkozásomat tekintve vámszedő vállalkozó vagyok, szabadidőmet szeretem a szabadban tölteni.

1997-ben tértem meg, majd három évvel később csatlakoztam a péceli Kármel Gyülekezethez. A konkrét szolgálat 2007-ig váratott magára, akkor kezdtem házicsoportot vezetni.

Elhívásom megkeresni, megtalálni és alkalmazni azon módszereket, melyekkel az evangélium eljut a nem keresztény emberekhez. A vezetőségben 2011-től kaptam helyet.

 


 

Lakatos Lóránt

1972-ben születtem, foglalkozásom tekintve szerszámkészítő vagyok, feleségem Kriszti. 2006-ban csatlakoztunk a Kármel gyülekezethez. A gyömrői házi csoportot vezetjük néhány éve. Szeretjük a Teremtőt és a teremtményeit is. Ezt kifejezzük a szerda esti alkalmainkra ellátogató barátainkkal együtt. Örömmel alakítjuk kapcsolatainkat mindenkivel, mert hisszük, hogy a kapcsolataink minőségi megélése előrébb viszi az egyén, a közösség és a társadalom sorsát is. 

Igazi kihívás számunkra megtudni Isten velünk kapcsolatos tervét, hogy miként lehessünk a környezetünk számára mindig áldás, áldás!

 

 


 

Mundrucz Anett

1980-ban születtem egy keresztény család ötödik gyermekeként. Meglehetősen fiatalon döntöttem Jézus mellett, így már tizennégy évesen bibliaköri vezető lettem. A tinédzserek felé való szolgálatra 1999-ben kaptam Istentől elhívást, ekkor kezdtünk el külön foglalkozni ezzel a korosztállyal Pécelen. Az első években Prekopa Zoltán vezetése mellett, majd nyomdokaiba lépve első számú vezetőként szolgáltam.

2005 óta a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Tinédzser Misszióját, a 'ChrisTeens'-t vezetem (lásd: www.christeens.hu)

2003 óta egy budapesti középiskolában dolgozom, ahol "zűrös helyzetű" fiatalokkal foglalkozunk. Jelenleg kommunikációt oktatok, mentorkodom, valamint az Ifjúsági Tanácsadó Szolgálatot vezetem.

Kevés szabadidőmben szeretek sportolni, főzni, utazni és a barátaimmal lenni. 

Mindig is hatalmas potenciált láttam a tizenévesekben, akiket rengeteg hatás ér mindenfelől. Azon vagyok, hogy olyan közeget biztosítsunk a számukra a TIFI-ben (tinédzser ifjúság), ahol Isten tud rájuk hatással lenni. 

 


 

Durkó Theofil

A Kármel gyülekezet dicsőítő vezetője, zenei koordinátora vagyok. 1982-ben születtem. Közgazdászként végeztem logisztika szakon, a szakmában dolgozom egy játékkereskedelmi cégnél. Szabadidőmben a zene mellett helyet kap a wakeboard, a snowboard, a túrázás és újabban a siklóernyő is.

8 éves múltam, amikor meghoztam életem legmeghatározóbb döntését, hogy szabad akaratomból Jézus Krisztust választom életem Urának. Nagyon hamar bekerültem a gyülekezeti zenei életbe, használva az Istentől kapott tehetségem.

 A zene iránti szeretetem, már gyermekkorom óta végigkísér. 7 évesen kaptam első 2 oktávos műanyag zongorámat. A kezdeti lelkesedést követően 12 évig tanultam zongorázni klasszikus és könnyűzenei stílusban, mellette több évig szaxofonoztam, orgonáltam, tagja voltam a péceli városi fúvószenekarnak. Mindezek mellett hatalmas élményt, feltöltődést és szakmai tapasztalatot jelentettek a különböző zenei turnék, szolgálatok, koncertek belföldön és külföldön egyaránt, melyekben részt vehettem. Elhívásomnak tartom Isten valódi szeretetének, kegyelmének és nagyságának hiteles bemutatását, elsősorban az életemen keresztül, másodsorban a zenén és dalokon keresztül.

Copyright 2011-2014 © Kármel Pünkösdi Gyülekezet