top of page

GYÜLEKEZETI TERÜLETEK

Image by Carolina Jacomin

VASÁRNAPI ALKALMAK

Minden vasárnap 9.30 és 12.00 óra között tartunk Istentiszteletet. Ezeken az alkalmakon, mint minden egyes gyülekezeti összejövetelünkön, a célunk Jézus Krisztus nevének felemelése. Neki adunk tiszteletet és hódolatot dicsőítéssel, imádattal, imádkozással és a Szentírás alapú igehirdetésen való részvétellel, annak meghallgatásával, beépítésével a mindennapokba. Ezek az alkalmak mindenki számára nyitottak, érdeklődőket szeretettel várunk az Istentiszteletre, majd utána egy kávé melletti beszélgetésre.

Image by Danielle MacInnes

ELŐSZOBA

Alkalmaink általában nyitottak az érdeklődők, útkeresők számára, ám ezen felül minden héten kedd este kifejezetten azokat várjuk szeretettel, akik Istenről, Jézusról, a Szent Szellemről szeretnének beszélgetni, kérdéseket feltenni egy szűkebb körben, illetve, akik már döntést hoztak, hogy Jézussal akarnak élni. Ha még sosem hallottál Istenről, akkor azért, ha pedig már annyi mindent hallottál, hogy azt sem tudod mi az igazság valójában, akkor pedig azért szánd rá egy kedd estédet arra, hogy végre tisztán láthass ebben a témában.

Image by John Matychuk

DICSŐÍTŐ & IMA ALKALOM

Minden hónap első/utolsó péntek estéjén tartunk egy dicsőítő – imádkozó – imádó alkalmat. Ezeken az estéken az Élő Istent dicsőítjük hangszerekkel, énekkel, szavainkkal. Minden, amink van Istentől van, ezért mindenért Neki adunk hálát, őt imádjuk, mert hisszük, hogy egyedül Ő méltó rá. 

Image by Ben White

BIBLIAKÖR

Hálás a szívünk azért, hogy gyülekezetünk egyre inkább gyarapszik kisgyermekekkel. Ők azok, akik pár év múlva a közösségünk alapját fogják képezni, ezért nagyon fontos, hogy minden vasárnap délelőtt korosztályhoz illően – játékosan hallják és magukévá tegyék Isten igéjét, a Szentírást. 

Image by Emmanuel Olguín

KÁRMEL TIFI

A tinédzser korosztály nagy fókuszt kap a Kármel gyülekezetben, hiszen különösen meghatározóak azok a tapasztalatok, élmények, amelyek ebben az életkorban érik az embert. Minden péntek este találkoznak, szoros barátságok szövődnek, együtt dicsérik az Istent és egy szerető közösségben beszélgetnek a Bibliáról, kérdéseket tehetnek fel és válaszok után kutatnak együtt. 

Image by James Owen

KÁRMEL IFI

A 18 év feletti, fiatal felnőtt korosztály is egy külön csoportot képez a gyülekezetünkben. Péntek esténként összegyűlnek, hogy együtt keressék Isten jelenlétét, dicsőítsék Őt, és megosszák egymással kérdéseiket, küzdelmeiket, tapasztalataikat, illetve válaszaikat a Biblia tükrében. 

Image by Priscilla Du Preez

HÁZI CSOPORTOK

Gyülekezetünkben házicsoportok működnek. Az egy csoportba tartozó gyülekezeti tagok minden szerdán, csütörtökön vagy pénteken találkoznak. Ezeken az estéken a vasárnapi igehirdetés elmélyítésén túl lehetőség van közösség építésre, közös imádkozásra, egymás bátorítására, szoros baráti- testvéri kapcsolatok kialakulására, ápolására.

CT.jpg

CHRISTEENS

Gyülekezetünkhöz szorosan kapcsolódik e tinédzser misszió, mely országszerte hirdet 13-19 éves korosztály számára különböző programokat, szolgálati lehetőségeket. Legnagyobb rendezvénye a missziónak a nyári tábor, melyre minden évben sok-sok fiatal érkezik az ország különböző pontjairól. További infók a christeens.hu weboldalon találhatók. 

Image by Fa Barboza

KÖZBENJÁRÓ IMACSOPORT

Aktív imaszolgálatot végző tagjai a gyülekezetünknek heti rendszerességgel találkoznak csütörtök esténként, hogy együtt ima harcot folytassanak a közösségünkért. Ezen felül az imádkozó szolgálók otthon is közbenjárnak az aktuális imakérésekért. Az ima szolgálat az egyik legfontosabb alapja a gyülekezetünknek.   

Image by Joel Muniz

KARITATÍV

Istentiszteleteinken minden héten gyűjtést tartunk karitatív célokra. Egy aktív szolgálócsoportja a gyülekezetünknek a környezetünkben élő rászorulók anyagi szükségének betöltését végzi a beérkező pénz és tárgyi adományok felhasználásával.  

bottom of page